Wij zijn op zoek naar een allround balie/administratief medewerk(st)er voor onze orthodontistenpraktijk in Zeist voor vier dagen per week.

Stuur ons je motivatie en CV: sollicitatie@keldermanorthodontie.nl

Bedrijfsprofiel

Jouw vaste locatie is Zeist, maar bij ziekte of verlof kunnen wij jou vragen om bij een van onze andere leuke vestigingen bij te springen.

Wij bieden onze nieuwe collega een professionele en moderne werkplek met een gemotiveerd en hecht team.

Jouw vaste vrije dag is op donderdag. Wij streven naar een langdurige samenwerking, maar in eerste instantie wordt jouw aanstelling 7 maanden.

Functieprofiel

Als baliemedewerker ben jij de spin in het web in onze praktijk. Samen met je collega’s ben jij het visitekaartje van onze praktijk.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de patiënten, beantwoord de telefoon, staat patiënten te woord die zich bij jouw balie melden, je bent verantwoordelijk voor het efficiënt plannen van de agenda’s en het bijwerken van de mail.

Ook beheer je onze WhatsApp en stort jij je op de bellijsten. Dagelijks controleer je de agenda’s of de afspraken kloppen en of er knelpunten zijn.

Je controleert of het gewenste techniekwerk binnen is en je ondersteunt de Officemanager. Zo zijn er nog veel meer taken die tot jouw functie behoren.

Kortom het is een afwisselende functie waar jij je geen moment hoeft te vervelen.

Functie-eisen

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Kennis van orthodontie is een pré
  • Kennis van Orthwin is een pré
  • Word, Excel en Outlook hoeven wij jou niet meer te leren
  • Patiëntgericht
  • Flexibel
  • Stressbestendig

Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV op: sollicitatie@keldermanorthodontie.nl

Licenties

Kelderman Orthodontie Zeist is officieel licentiehouder van:

Kwaliteit waarborgen

Kelderman Orthodontie Zeist is ISO 9001 gecertificeerd en streeft naar de beste kwaliteit voor haar patiënten en werkt continu aan verbeteringen in zowel organisatie en behandelings technische resultaten.

  • Alle orthodontisten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de beroepsgroep ( NVVO)
  • Alle ortho-assistenten zijn gediplomeerd, nemen deel aan nascholings-activiteiten en worden regelmatig gemonitord door interne en externe audits.